VOCAL COACHING

De zangstem is een volwaardig instrument, maar wordt vaak onbewust gebruikt. Door toepassing van de juiste technieken kan veel meer uit dat instrument gehaald worden dan misschien van tevoren gedacht!

Zangles bij Gaby Kaihatu betekent verantwoord les krijgen, met als doel een bewuster en beter gecontroleerd stemgebruik.
Al ruim 15 jaar werkt Gaby als zangdocente. Zo heeft ze les gegeven aan het Utrechts Conservatorium, de popacademie in Enschede en aan diverse muziekscholen. Daarnaast heeft ze met succes de intensieve cursus EVTS level 1 en 2 afgesloten, en bezoekt ze nog regelmatig de werkdagen waarbij toepassing van deze methode in de lespraktijk centraal staat.

In haar lessen wordt gewerkt aan diverse stijlen zoals pop, soul, jazz, musical, of nederlandstalig. Veel is mogelijk.
Naast uitbreiding van repertoire en aandacht voor interpretatie (tekstbehandeling en timing) is er veel aandacht voor techniek. Dit kan dmv oefeningen, maar ook aan de hand van het nummer dat is uitgekozen om te zingen.

De zanglessen van Gaby zijn geschikt voor zowel mensen die zingen als hobby hebben en hun zangstem willen ontdekken en beter willen leren gebruiken, maar ook voor professionals die tegen technische problemen aanlopen tijdens hun optredens.
Tevens heeft zij veel ervaring met het helpen voorbereiden van leerlingen voor een belangrijke auditie of voor toelatingsexamens van een conservatorium, popacademie of kleinkunstacademie.

Voor informatie en boekingen zie de Contact pagina