De zangeres Gaby Kaihatu-Wouters

Gaby Kaihatu groeide op met lichte muziek, in een huis met musicerende ouders. De stap naar het conservatorium leek na de middelbare school dan ook de meest logische. Zij volgde haar studie in Hilversum waar ze oa les had van van Deborah Brown, Gé Titulaer en Annett Andriessen. Tijdens haar studie deed zij een schat aan podiumervaring op in het allroundcircuit oa bij de Belushi Memorial Blues Brothers Band.

In 1991, vlak na haar afstuderen, werd ze gevraagd voor de succesvolle vocalgroup Sisters, waar zij 7 jaar deel van uitmaakte. Met als repertoire close-harmony en pop en met een combinatie van zang en dans, deed zij talloze optredens in binnen- en buitenland voor radio en televisie, alsmede bedrijfsevenementen. Ook werd samengewerkt met artiesten als Paul de Leeuw, René Froger, Johnny Logan, Lee Towers en Gerard Joling, en met orkesten als het Glenn Miller Orchestra.
Hoogtepunt was een eigen theatertour in 1998 onder regie van Barrie Stevens.

Gaby Kaihatu ontwikkelde zich tot een veelgevraagd vocaliste in Nederland,
Zo heeft ze meegewerkt aan diverse studioprojecten waaronder jingles, tekenfilms, talloze cd opnames en succesvolle dance producties en werd ze als backing-vocaliste gevraagd te zingen bij een keur aan artiesten zoals o.a. Karin Bloemen (Kerstshow 2006), Gerard Joling (vaste backing zangeres), Mark Dakriet (ex- Replay), Westlife, Esther Hart, Marlayne, Sarah en Mrs. Einstein.
Met hen trad ze op tijdens grote evenementen en diverse live tv-opnames zoals het Nationaal Songfestival, Vrienden van Amstel Live, Pepsi Pop en Top of the Pops.

Momenteel werkt Gaby nog steeds regelmatig met diverse artiesten, en zingt ze oa bij Sonny’s Inc, Hollywood Boulevard en Berget Lewis’ Gospeltrain.
Ook heeft zij haar liefde voor jazz weer opgepakt en treedt ze regelmatig op met de jazzpianist Stormvogel, onlangs nog tijdens het jazzfestival in Amersfoort.

De vocal coach Gaby Kaihatu
Al geruime tijd is Gaby als zangdocente verbonden aan diverse onderwijsinstellingen en heeft ze een lespraktijk aan huis in Baarn. Nog steeds heeft ze er veel plezier in om anderen hun zangstem te laten ontdekken en verder te helpen ontwikkelen. Daarnaast begeleidt ze als vocal coach mensen die al in de praktijk werkzaam zijn. Meer informatie, zie de Vocal Coaching pagina .

Gaby Kaihatu: veelzijdig inzetbaar
Naast alle al genoemde werkzaamheden heeft Gaby ook ervaring met presenteren, maakt ze teksten op verzoek (zowel engels- als nederlandstalig) en verzorgt zij een door het echtpaar in te vullen muzikale omlijsting van hun trouwdienst, zowel tijdens de kerkelijke plechtigheid als de ceremonie op het gemeentehuis.

Voor informatie en boekingen zie de Contact pagina